The Happiness Light Evening

Een geliefde die een kaarsje brand. (foto)

ACTIES


Happiness Belgium wil jullie warm maken voor het project. En daarom hebben dergelijke acties op gezet om te laten zien dat mensen herdenken, kaars branden, ... ook te maken heeft met ons blijdschap die in jouw hart zit. We willen iedereen laten herdenken op hun manier. Bekijk zelf hoe je ons kan helpen en mee kan doen aan het project. Lokale winkels tot verenigingen denk maar aan studentenclubs tot scholen zijn welkom om bij ons aan te kloppen als ze zin hebben om andere blijdschap te schenken en samen met ons mee te herdenken op het event of op afstand via onze livestream op sociale media.

VOOR ALTIJD IN ONS HART...

We willen jullie laten ontroeren door samen te herdenken op diverse manieren. 
Bekijk wat we allemaal gaan doen in hartje Gent!

ACTIE - LIGHT A CANDLE


Kom je niet naar het event dan hebben we voor de perfecte oplossing. Herdenk je overledene op afstand door een foto te posten op sociale media waar je een kaarsje aansteekt voor je geliefde

ACTIE -SLACHTOFFERS VAN VERKEERSONGEVALLEN


BINNENKORT VANAF 1 AUGUSTUS

ACTIE - SLACHTOFFERS VAN COVID-19

We willen een hart onder de riem steken voor al diegene die een dierbare hebben verloren door Covid-19. We wensen hun allemaal sterkte toe.

ACTIE - SLACHTOFFERS VAN ZIEKTES


BINNENKORT VANAF 1 AUGUSTUS

INZAMELINGSACTIE


We willen kaarsen verzamelen door deur aan deur gaan of aan bedrijven/vereningen vragen om  kaarsen in te zamelen zodat alle overledene een kaarsje krijgen op de begraafplaatsen van Gent. Zodat ze een dagje heel dicht bij ons zijn.

ACTIE - SLACHTOFFERS VAN PESTGEDRAG


BINNENKORT VANAF 1 AUGUSTUS

The Happiness Light Evening

VOLG ONS

Copyright © 2020 Happiness Belgium. Alle rechten voorbehouden